CONSUMENTENBOND HET ENERGIECOLLECTIEF

Voor de Consumentenbond ontwikkelen we de campagne rond hun Energiecollectief. Een grote verzameling content wordt op sociale media ingezet om mensen zeer gericht te informeren en te overtuigen van het voordeel van het collectief.

Samen inkopen maakt energie goedkoper. Daarom onderhandelt de Consumentenbond met leveranciers om het scherpste energiecontract te realiseren. Hoe meer mensen zich voor het collectief inschrijven, hoe voordeliger de tarieven.

Iedereen een lagere energierekening! Sluit je aan bij het grootste Energiecollectief van Nederland. Gratis, vrijblijvend en wij regelen alles.

Geplaatst door Consumentenbond op woensdag 24 augustus 2016

We ontwikkelen het concept voor de social campagne, de art direction en de daaruit voortvloeiende posts voor Facebook en Twitter. We adviseren over inzet van middelen en voeren permanente optimalisatie uit op beeld, copy en doelgroepen. Dit alles wordt bijgehouden in een live dashboard, zodat ook de Consumentenbond zelf elke dag op de hoogte is van de voortgang.

Meer info op www.consumentenbond.nl/energie/energiecollectief

Vet Film