CONSUMENTENBOND

Wat ooit begon als een klusje hier en daar, groeide uit tot een volledig partnerschap met de Consumentenbond. We verzorgen hun online campagnes, meten alle KPI's, geven advies en ontwikkelen content. Zo werken we aan de werving van nieuwe leden, deelnemers aan het Energiecollectief, kopers van testrapporten, gebruikers van vergelijkers, en nog veel meer.

Inmiddels zijn we zover dat we binnen alle campagnes diepgaande inzichten hebben in de wensen van de doelgroep: wie heeft behoefte aan welke informatie, en hoe kunnen we deze mensen zo snel mogelijk verder helpen. Want: de Consumentenbond is er om moeilijke dingen makkelijk te maken.

Een videoserie die we ontwikkelden rond het thema Zorg

Visual uit de campagne rond het Energiecollectief

Visual uit de campagne rond het Energiecollectief

Vet Film