Havenbedrijf Rotterdam

De haven van Rotterdam is niet alleen één van de grootste havens van Europa, het is ook een haven waar hard wordt gewerkt aan duurzaamheid, digitalisering en innovatie. Havenbedrijf Rotterdam wil zorgen voor een schonere haven en draagt bij aan een gezonde en groenere leefomgeving voor iedereen, nu en in de toekomst. Natuurlijk houden ze daarbij focus op hun andere belangrijke kerntaak: een vlotte en veilige afhandeling van de scheepvaart.

 
Strategie Havenbedrijf Rotterdam
 

Voor het havenbedrijf ontwikkelden we een online strategie voor het opzetten van een overkoepelende campagnelaag, waarin publiek geworven wordt voor verhalen over de haven als versneller van duurzaamheid en als slimme partner in de logistieke keten. Datzelfde publiek wordt ook doorgeleid naar onderliggende, thematische campagnes.

Na het afronden van de online strategie hebben we een aantal content buckets uitgewerkt, waar de content voor de overkoepelende campagne aan gekoppeld wordt. Deze content wordt verspreid via verschillende online kanalen, zoals Linkedin en Instagram, maar ook de nieuwsbrief en website.

 
Patrick Klerks